Jura GIGA X3 Professional

Eerste kennismaking met de topklasse

De inmiddels klassieke volautomatische espressomachine voor het grotere MKB: kantoren met meer dan 20 medewerkers. Al jaren een succesvolle machine en kent inmiddels veel fans onder de officemanagers. Niet alleen vanwege de geweldige kwaliteit koffie die de machine geeft, maar ook vanwege het eenvoudige onderhoud en de extreem gunstige prijs per kopje. Topkwaliteit espresso zetting uit verse bonen in een handomdraai. Intuïtief te bedienen, met 2 kopjes tegelijk. Robuust, krachtig en geluidarm.

Wij leveren graag maatwerk dus geen overcapacitiet maar ook geen overbelasting en brengen daarom liever een maatwerk offerte uit met aantrekkelijke korting.
Offerte aanvragen

Evengoed compact gebouwd en ruimte besparend. Geschikt voor 80-150 koppen per dag. Deze volautomaat maakt ook mooie melkkoffie’s zoals cappuccino en latte macchiato. De inhoud van de watertank bedraagt 5 liter, goed voor ca 50 koppen koffie of 120 espresso. Eenvoudige reiniging. Bij meer dan 40 medewerkers is een duo van 2 Giga’s X3 aan te raden, met tussen hen in een melkcooler.

Capaciteit
120 kopjes per dag,
goed voor ca 40 personen

Formaat (B x H x D)
37 x 55 x 49,7 cm

Vragen? Bel 020 363 93 22 of mail ons.

LEASE INFO

Financial lease
Contract 5 jaar (geen service)
prijs per mnd excl. btw € 65,-

Operational lease
Contract 5 jaar
prijs per mnd excl. btw € 99,-

Lease aanvragen

Operational lease wil zeggen inclusief onderhoudsbeurten, reparaties en vervangende machine tijdens reparaties.

Alleen geldig bij afname van
Café del Mar koffie.